Laminări

tipografie

SERVICII

Laminări

Vă oferim o gamă variată de laminări de produse, pentru toate tipurile de documente. Păstrarea acestora devine mai sigură și de durată.

 

 

tipografie

SERVICII

Laminări

Vă oferim o gamă variată de laminări de produse, pentru toate tipurile de documente. Păstrarea acestora devine mai sigură și de durată.

 

Ce reprezintă laminarea?

Serviciile de laminări de produse presupun înfolierea documentelor dumneavoastră prin aplicarea unei folii subțiri de plastic. În acest fel, documentele devin mult mai protejate, sigure, iar durata de viață este prelungită semnificativ. Laminarea mată este ideală pentru coperțile documentelor și pentru postere. În acest fel, nu este îmbunătățită doar durabilitatea acestora, ci ajută și la îmbunătățirea culorii afișelor.

Avantajele laminării

  • Îmbunătățește durabilitatea documentelor
  • Le protejează împotriva amprentelor, petelor sau a altor urme
  • Îmbunătățește culorile, făcându-le să pară mult mai reale
  • Dă viață imaginilor și fotografiilor dumneavoastră

Pașii pentru a beneficia de serviciile noastre de laminare

  1. Contactează-ne și comunică-ne nevoia ta;
  2. Trimite-ne documentul sau, dacă alegeți și serviciile de laminări pentru produsele realizate de noi, este suficient să specificați acest lucru;
  3. Verifică modelul pentru a te asigura că este conform așteptărilor tale;
  4. Bucură-te din plin de rezultatul final.

Dorințele tale, prioritatea noastră

Indiferent de cerințe, calitatea noastră îi va surprinde pe cei din jur, și asta pentru că avem o echipă profesionistă în spate. În primul rând, echipa de copywriting va realiza texte și formulări profesionale pentru a surprinde cele mai importante aspecte. Echipa de design va alege cele mai potrivite culori și elemente pe baza experiențelor de succes din trecut, dar bineînțeles, conform criteriilor și cerințelor tale. Mai apoi, echipa de print se va ocupa de realizarea efectivă a materialelor, de laminări și prelucrarea documentelor. În cele din urmă, ne vom asigura că produsele ajung la tine rapid și sigur, întocmai pentru a te folosi de ele cât de rapid cu putință.

Contactați-ne pentru a vă prelungi durata de viață a documentelor dumneavoastră cu ajutorul laminării!